Innsjekking

Innsjekkingen åpner 2-3 timer før avgang og stenger en time før avgang. Vær ute i god tid!

Sjekk inn online

• Innsjekkingen er åpen fra 48 timer før avreise til 15 timer før flyavgang
• Når du sjekker inn online får du et mobilt ombordstigningskort
• Du kan sjekke inn online når du skal reise fra Stockholm-Arlanda, København, Gøteborg, Malmø eller Luleå til utvalgte reisemål
• Reiser du til Hellas, Spania eller Kypros kan du i tillegg sjekke inn online ved hjemreisen
Unntak: dersom reisemålets flyplass ikke har bagasje-drop off må du sjekke inn bagasjen som vanlig

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å bytte sete. Dersom du har spesielle ønsker om sete anbefaler vi at du forhåndsbestiller dette. Merk at du og reisefølget ditt ikke er garantert sete ved siden av hverandre på våre flyvninger. For å få sete ved siden av hverandre garantert, må dette forhåndsbestilles.

Innsjekkingsautomater

For å slippe innsjekkingskøer kan reisende med TUI fly bruke innsjekkingsautomater på flyplassene Arlanda, Kastrup og Oslo Lufthavn. Automatene finnes i innsjekkingshallen, ofte i tilknytning til TUIflys innsjekkingsskranker, og de er tydelig merket med reisearrangørens navn.

Ved å slå inn bestillingskoden på automaten og følge instruksjonene sjekker du enkelt inn deg og reisefølget ditt.

Automaten skriver deretter ut ombordstigningskort og bagasjeremser. Riv først av kvitteringen fra bagasjeremsene og ta vare på dem. Fest deretter remsen rundt bagasjens håndtak. Deretter leverer du bagasjen ved innsjekkingsskrankens Bagage Drop der ID-kontroll på samtlige i reisefølget gjøres.

Lithium batterier

Vennligst pakk alle litiumbatterier, powerbanks, ekstra/løse batterier, reservebatterier for bærbare pc'er og e-sigaretter i håndbagasjen din. Disse gjenstandene kan ikke pakkes i innsjekket bagasje.