Mat og drikke

Ombord kan du kjøpe ulike drikkevarer og forfriskninger til gode priser fra våre drikkevogner som kjøres gjennom kabinen under flyturen.

Du kan også kjøpe snacks og enkle matretter fra disse vognene. På våre flyvninger er måltidene ombord et tillegg som må bestilles samtidig som du bestiller reisen.

Du bestiller måltidene hos TUI:
• Samtidig som du bestiller reisen
• Under Min side (frem til 7 dager før avreise)
• Via support på telefon +46 771-84 01 00 (frem til 2 arbeidsdager før avreise)

På våre flyvninger om sommeren serveres enten et kaldt eller et varmt måltid. Matbrettet er omsorgsfullt komponert og består av forrett, varmrett, brød og en etterrett til kaffen/teen. Ved tidligere avganger serveres en kald eller varm frokost med brød, kaffe eller te. All øvrig måltidsdrikke er til salgs ombord.

Dessverre tillater vi generelt ingen egen mat ombord. Hovedårsaken er at vi da ikke kan garantere sikkerhet og komfort ombord for allergikere. Unntak; dersom du f.eks. reiser med et spebarn eller selv er allergiker, kan det være mulig å ta med egen mat. Du finner mer informasjon til våre allergiske passasjerer lenger ned.

Mange barn foretrekker mat som kjøttboller, pølser, spaghetti og pannekaker, derfor serverer vi på TUI fly spesialkomponerte menyer for barn 2–11 år.

Vårt kabinpersonale serverer barna først. Da kan de voksne hjelpe barna først uten at deres egen mat blir kald.

Det er ikke mulig å bestille mat til barn 0–2 år. Hvis du tar med mat til spedbarn, kan vårt kabinpersonale hjelpe til med å varme flasker og glass. Det finnes ingen mikrobølgeovn ombord.