Sete på flyet

Når du reiser med TUI fly kan du forhåndsbestille sete om bord mot kostnad.

Du kan bestille ditt favorittsete fra dagen etter at du har bestilt reisen. Dette gjelder flyreiser for både vinter og sommer.

Årsaker knyttet til flyvningens drift og sikkerhet kan i unntakstilfeller gjøre at vi må gi deg et annet sete enn det som er bestilt. Noen ganger kan også andre årsaker gjøre at du ikke får det setet du har bestilt. Skulle dette skje, vil vi gjøre alt vi kan for at du skal få et tilsvarende sete. Eller, hvis det ikke er mulig, refunderer vi kostnaden for tillegget ditt. Eventuell kompensasjon i tillegg til refusjon av seteavgiften vil ikke bli utbetalt.

Valget er ditt

Hvis det ikke spiller noen rolle for deg hvor du sitter, trenger du ikke bestille sete. Da skjer fordelingen automatisk og vi forsøker så godt det lar seg gjøre å plassere passasjerer på samme bestilling i nærheten av hverandre.

Seteplasser i samme reisefølge

Vær oppmerksom på at du og reisefølget ditt ikke er garantert sitteplass ved siden av hverandre på våre flyvninger. For å være garantert sete ved siden av hverandre må dette forhåndsbestilles ved å klikke på knappen nedenfor.

Hvis du og reisefølget vil ha en garanti for at dere får sitte sammen, anbefaler vi at dere forhåndsbestiller seter. Dette gjelder uansett hvilket flyselskap du har forhåndsbestilt.

Plasser ved nødutgang

Av sikkerhetsmessige årsaker kan ikke bevegelseshemmede, gravide eller barn under 12 år sitte ved nødutgang.

For å kunne bestille sete

Du kan bestille ditt favorittsete frem til tre dager før avreise.